Портфолио

Какво е изградила „Проинвекс“ ЕООД през годините?

През годините фирмата е изградила впечатляващо портфолио от различни проекти в жилищните квартали. Сред изградените обекти на Проинвекс ЕООД са включени жилищни комплекси като Бели брези, Красно село, Стрелбище, Красна поляна, Разсадника-Коньовица, Бъкстон, Св. Троица, Младост-4 и други.

Общата жилищна площ на тези обекти е впечатляващите 750000 кв. м., което демонстрира голямото ангажираност и успешната дейност на фирмата в сферата на жилищното строителство. Проектите, реализирани от Проинвекс ЕООД, са внимателно проектирани и изградени, отчитайки съвременните стандарти за качество и функционалност.

Освен жилищни обекти, фирмата също е изградила и обекти за търговия и услуги с площ от 40000 кв. м. Това допълнително откроява разнообразието на проектите и способността на фирмата да удовлетворява различни нужди на клиентите си.

Изграждайки значими обекти в различни жилищни квартали и обекти за търговия и услуги, Проинвекс ЕООД се утвърждава като доверен и качествен изпълнител на строителни проекти. Стремейки се към иновации и използване на най-добрите практики, фирмата продължава да развива своето портфолио и да създава изключителни обекти, които отговарят на нуждите и очакванията на клиентите.